Watermelon updates

Voorlopig zijn we nog wel even bezig.

28 april 2017

Betaal nu ook met een creditcard of bankoverschrijving.

Naast iDeal kun je nu ook betalen met je creditcard of bankoverschrijving. Wanneer je je pakket upgrade of verlengd kun je voor deze betaalmethodes kiezen! 

Creditcard

Het online betalen met een creditcard is vrij makkelijk. Klik tijdens het upgraden of verlengen van je pakket bij de betaalmethode op ‘creditcard’ en vervolgens op ‘bestelling afronden’, je wordt nu doorgestuurd naar de betaling.

Je kunt betalen met de volgende type creditcard: Visa, Mastercard, American Express, Cartes Bancaires en CartaSi. Vul de naam kaarthouder, creditcardnummer, de vervaldatum (expiry date)en de validatiecode in. Klik op ‘betaal’. Wanneer deze gecontroleerd is en alles klopt, dan wordt het bedrag van jouw creditcard afgeschreven. Je ontvangt een bevestigingsmail in je inbox. 

Bankoverschrijving 

Maak eenvoudig het bedrag over door middel van een bankoverschrijving. Op het moment dat je je pakket verlengd of upgrade kies je ‘Bankoverschrijving’ en klik vervolgens op ‘bestelling afronden’. Je wordt nu doorgestuurd naar een overzicht van het bedrag en de betaalkenmerk en je ontvangt ook een mail met deze gegevens.Vervolgens kun je het bedrag overmaken vanuit een online bankomgeving, wanneer het jou het beste uitkomt.

In plaats van handmatig de betaalgegevens over te moeten schrijven, bieden wij de mogelijkheid een QR-code te scannen waarmee de betaling kan worden afgerond. Dit kan via de app van ING of bunq. Hiermee zorg je ervoor dat er geen fouten worden gemaakt, omdat de betaalgegevens na het scannen klaarstaan in de app.

Mocht je geen gebruikmaken van een QR-code en per ongeluk een fout maken bij het invullen van de betaalgegevens, dan wordt het bedrag automatisch terug gestort. Het verwerken van een overboeking duurt doorgaans enkele werkdagen. In de mail vind je een link waarmee je de status van je betaling kunt bekijken. Hierdoor hoef je ook zelf niet meer te controleren of betalingen al binnen zijn.Maak het geld over voor de einddatum in de mail en je pakket wordt verlengd/geüpgraded. 

Credit-card-bankoverschrijving

 

Brecht

Brecht

20 april 2017

Start met mailen vanuit Watermelon Messenger naar je klanten! 

Vanaf vandaag kun je jouw mail koppelen aan Watermelon Messenger, vrijwel alle type mailadressen kun je integreren. 

Email mogelijkheden:

  • Google mail
  • Outlook
  • Office 365
  • Je eigen server

Feature-email

Mail koppelen

Om je mail te koppelen aan Watermelon Messenger moet je een aantal stappen doorlopen. Je gaat naar ‘Instellingen’, ‘Kanalen koppelen/wijzigen’, ‘Mail’ en dan klik je op ‘Nieuw mail account aanmaken’. Doorloop vervolgens de stappen hieronder, afhankelijk van het mailaccount dat je wilt toevoegen. 

Outlook/Office 365 koppelen

Selecteer ‘Outlook’ of ‘Office 365’. De inkomende server en uitgaande server, de poorten en SSL instellingen worden automatisch ingevuld. Vul je naam, e-mailadres en het wachtwoord in. Voeg eventueel een handtekening toe en klik op ‘Opslaan’, je mailaccount is nu gekoppeld!

Gmail koppelen

Selecteer ‘Gmail’ en klik op ‘Koppel je Gmail-account’. Zorg dat je bent ingelogd met het Gmail-account dat je wilt koppelen, rechtsboven in het scherm wordt het mailadres weergegeven waarmee je bent ingelogd. Klik op ‘Toestaan’ om Watermelon Messenger toegang te geven tot je Gmail. Voeg eventueel een handtekening toe en klik op opslaan, je mailaccount is nu gekoppeld!

Eigen mail koppelen

Selecteer ‘Anders’. Vul bij inkomende server je IMAP in en bij uitgaande server je SMPT. Vul de poorten in en selecteer of je inkomende en uitgaande server via een SSL verbinding gaat. Deze gegevens kun je vinden bij je domein hosting provider. Vul de naam, e-mailadres en het wachtwoord in. Voeg eventueel een handtekening toe en klik op ‘Opslaan’, je mailaccount is nu gekoppeld!

 

Handtekening toevoegen

Je kunt een handtekening toevoegen aan het mailaccount dat je hebt gekoppeld. Ga naar de mailinstellingen en vul de handtekening in en voeg eventueel een afbeelding (logo) toe.

De afbeelding moet een openbare link zijn. Je kunt van je afbeelding een link maken door het toe te voegen aan de mediabibliotheek van je website en die link te gebruiken. Wil je je logo gebruiken en staat die al op je website? Dan kun je ook zoeken in Google naar het logo, klik vervolgens op ‘afbeelding bekijken’ en kopieer die link. 

Zodra je op ‘Opslaan’ klikt is je handtekening is toegevoegd.

 

Mailen

Als je mailaccount is gekoppeld komen de mails die naar dat account zijn gestuurd vanaf dat moment binnen bij Watermelon Messenger. Pak de mails op bij Nieuwe gesprekken en beantwoord ze vanuit het dashboard. 

We hebben ook een instructievideo gemaakt waarin de mailkoppeling wordt uitgelegd. 

 

Brecht

Brecht

15 februari 2017

Watermelon Messenger is nu ook beschikbaar in het Engels.

Heb je collega’s die geen Nederlands spreken? Geen probleem, vanaf nu kunnen ook zij gebruik maken van Watermelon Messenger. Het dashboard wordt automatisch getoond in het Nederlands. Maar je kunt ook gewoon zelf een voorkeurstaal instellen via ‘Instellingen’. De talen die we ondersteunen zijn momenteel Nederlands en Engels. In de toekomst komen hier nog meer talen bij. 

Taalswitch

Om het dashboard naar het Engels te switchen ga je naar ‘Instellingen’, ‘Taal wijzigen’ en selecteer ‘Engels’. Je kunt het systeem eenvoudig weer switchen naar het Nederlands. 

Watermelon Messenger 

 

Brecht

Brecht

1 februari 2017

De bètaversie van Watermelon Messenger is live! 

Wij hebben de afgelopen maanden keihard gewerkt en nu is het eindelijk zover. Vanaf vandaag, 1 februari 2017, is de bètaversie van Watermelon Messenger live! 

Livegangheader

Wat is bèta? 

Een bètaversie is een versie van de software die al (deels) functioneel is. Het systeem is dus nog niet helemaal af. Deze software is vrijgegeven voor gebruikers om te testen, zodat zij ons kwalitatief goede feedback kunnen geven. 

 

Wat kan het systeem nu?

Je kunt nu gebruik maken van Facebook Messenger en Telegram! Je kunt jouw accounts koppelen aan Watermelon Messenger en via het systeem met je klanten chatten. Daarnaast kun je de gesprekken doorschakelen naar je collega’s en kan je bestanden zoals foto’s en video’s ontvangen. 

In april kun je ook je e-mail koppelen aan Watermelon Messenger. Daarnaast wordt het mogelijk om je gesprekken te archiveren en je profielfoto in te stellen én wijzigen. Het systeem wordt meertalig. Ook kun je straks zelf bijlages versturen, zoals foto’s, video’s en bestanden. Het wordt in februari ook mogelijk gemaakt om een bankoverschrijving te doen of om een automatisch incasso in te stellen. 

 

Starten met Watermelon Messenger

Om zeker te zijn dat jij direct weet hoe je moet beginnen én alles uit ons systeem zult halen, hebben wij een startersgids voor je gemaakt. Bekijk de startersgids en ga aan de slag!

 

Brecht

Brecht