Suggestiebot

Onze suggestiebot technologie gaat voor alle bedrijven live in augustus 2017

Verbeter je klantenservice met de suggestiebot

Vind je het inzetten van een chatbot nog maar spannend en wil je eerst zien wat onze chatbot allemaal kan? Probeer dan de suggestiebot uit! De suggestiebot werkt niet automatisch zoals de chatbot, maar geeft antwoordsuggesties aan de klantenservice medewerker. Hierdoor kan de medewerker sneller antwoord geven op vragen, aangezien er vooraf ingestelde suggesties worden gegeven. De medewerker kiest zelf de suggestie die het beste past bij de vraag. De suggesties kunnen vooraf ingesteld worden in ons systeem en daarnaast blijft het altijd mogelijk voor de medewerker om zelf een antwoord te geven. 

 

 

 

Tevreden klanten:

SPF BeheerRandstadTimingAlphabet Private LeaseUWVSOA Aids Nederland

Instrueer je suggestiebot 

 

In het dashboard van Watermelon kun je aan de slag met de suggestiebot. Je stelt de suggestiebot in bij Instellingen waar je vragen toevoegt aan de suggestiebot. Voor deze vragen geef je verschillende varianten, zodat de suggestiebot de verschillende soort vragen gaat herkennen. Voor deze vragen voeg je antwoordsuggesties toe. Je klantenservice medewerkers zien deze suggesties wanneer zij de desbetreffende vraag gesteld krijgen. Het is ook mogelijk om een .csv bestand te importeren in Watermelon met veelgestelde vragen, dit scheelt een hoop tijd. 

Suggestiebot
Suggestiebot

Train je suggestiebot

Nadat je alle vragen en antwoordsuggesties hebt toegevoegd is het tijd om de suggestiebot te trainen. Hoe lang dit duurt is afhankelijk van het aantal vragen en antwoordsuggesties die je hebt ingevoerd. Je krijgt een e-mail toegestuurd of een pop-up melding wanneer de suggestiebot klaar is met trainen. Je kunt nu je suggestiebot gaan testen. Foute antwoorden kun je markeren en dan aanpassen voordat je de suggestiebot live zet. 

Zet je suggestiebot live

Wanneer jij je suggestiebot ingesteld, getraind en getest hebt, is het tijd om de suggestiebot live te zetten. Controleer of je echt alle vragen en antwoorden hebt doorgenomen en of je suggestiebot op de juiste kanalen live gezet wordt. Zet dan de suggestiebot live.

 

Suggestiebot
Suggestiebot

Beantwoord vragen sneller 

Je suggestiebot is live! Vanaf nu worden voor binnenkomende klantvragen die je hebt ingesteld in de suggestiebot (of varianten hierop) antwoordsuggesties gegeven aan de klantenservice medewerker. Hierdoor kunnen de medewerkers de binnenkomende vragen sneller beantwoorden dankzij onze slimme suggesties!

Personeel onboarding

Met de suggestiebot kunnen nieuwe medewerkers gelijk aan de slag voor je klantenservice en hoeven ze niet eerst door iemand te worden ingewerkt. Doordat de suggestiebot antwoordsuggesties geeft aan de nieuwe medewerker, leert de medewerker gelijk wat de juiste antwoorden zijn op veelgestelde vragen. Hierdoor leert de nieuwe medewerker niet alleen sneller, dit scheelt ook tijd van een andere medewerker wat betreft het inwerken.

Suggestiebot

Een suggestiebot inzetten heeft talloze voordelen!

Vanaf zomer 2017 kun je via Watermelon een suggestiebot inzetten en zo gebruik maken van de volgende voordelen:

 

 • rocket

  Meer tevreden klanten

  Onze suggestiebot helpt je klanten sneller, consistent en dus beter wat resulteert in meer tevreden klanten.

 • rocket

  Tijdsbesparing

  Door de gegeven antwoordsuggesties hoeft de medewerker het antwoord niet meer op te zoeken.

 • rocket

  Consistent

  Door de ingestelde antwoordsuggesties wordt er consistent geantwoord op vragen.

 • rocket

  Snellere reactiesnelheid

  De medewerker kan sneller reageren door de gegeven antwoordsuggesties.

 • rocket

  Human touch

  De kunstmatige intelligentie bepaalt de antwoordsuggesties, de medewerker welk antwoord wordt gegeven.

 • rocket

  Train je suggestiebot

  Train je suggestiebot eenvoudig en snel en maak hem/haar steeds sneller.

Wij laten je weten wanneer onze suggestiebot klaar is!

Vul je e-mailadres in en ontvang een bericht zodra je zelf je eigen chatbot kunt samenstellen bij Watermelon.