Pers

Voor persverzoeken, scroll naar beneden.

Dashboard Watermelon maakt doorstart

 

De Utrechtse startup Watermelon, die vorig jaar failliet ging nadat Facebook-dochter WhatsApp met juridische maatregelen had gedreigd, krijgt een doorstart.

Lees meer 

Pers
Pers

Watermelon is terug van weggeweest: ‘Een faillissement is niet het einde, stoppen met ondernemen wel’

Het is vandaag een zwarte dag, schrijft Alexander Wijninga op 27 juli 2016 op zijn Facebookpagina. De 21-jarige ondernemer (“Een simpele havist”) is mede-oprichter van de succesvolle Utrechtse startup Watermelon, een zakelijke WhatsApp-dienst.

Lees meer

Watermelon maakt comeback

Alexander Wijninga en Charl Haas lanceren op 1 februari klantenserviceplatform Watermelon Messenger. Met deze nieuwe tool kunnen bedrijven vanuit één overzichtelijk dashboard communiceren via Facebook Messenger, Telegram, chat en e-mail. Later worden daar ook Skype, Line, Twitter, Instagram, WeChat en – zodra er een officiële API beschikbaar is – WhatsApp aan toegevoegd.

Lees meer 

Pers
Pers

Utrechts Watermelon terug na faillissement door WhatsApp

De twee ‘beste jonge ondernemers van 2016’, Utrechters Alexander Wijninga en Charl Haas, lanceren na het faillissement van hun vorige bedrijf een nieuw initiatief: het klantenserviceplatform Watermelon Messenger. Met behulp van kunstmatige intelligentie kan er via dit platform sneller gereageerd worden op vragen van klanten.

Lees meer

Watermelon keert terug als klantenservicedienst

Watermelon, één van de meestbesproken start-up-namen van 2016, keert terug. De Utrechtse ondernemers Alexander Wijninga en Charl Haas gaan vanaf 1 februari 2017 de markt op met Watermelon Messenger. Het klantenserviceplatform is gekoppeld aan de diensten Facebook Messenger, Telegram, chat en e-mail. Het voorziet in één dashboard voor zakelijke klantcommunicatie.

Lees meer 

 

Pers
Pers

BNR Zakendoen

Alexander Wijninga was te horen op BNR Nieuwsradio. Hij spreekt over het nieuwe Watermelon en de weg ernaartoe. 

Luister hier 

 

Persverzoeken