Pers

Voor persverzoeken, scroll naar beneden.

Watermelon, dat in 2016 failliet ging na ruzie met Whatsapp, neemt een Nederlandse chatbot-bouwer over

De Utrechtse startup Watermelon Messenger is alive and kicking.

Het bedrijf van Alexander Wijninga en Charl Haas neemt Ecreation over, een Nederlandse ontwikkelaar van chatbots. Daarmee voegt Watermelon 75.000 chatbots toe aan zijn software voor klantcontact.

Lees meer 

Pers
Pers

Startup neemt Nederlandse chatbot-ontwikkelaar over

Artificial intelligence-startup Watermelon Messenger neemt de Nederlands grootste chatbot-ontwikkelaar Ecreation over. 

De Utrechtse startup, die zich specialiseert in het stroomlijnen van digitale klantenservices voor bedrijven, krijgt daarmee in een keer de beschikking over 75.000 geavanceerde chatbots. 

In augustus lanceert Watermelon Messenger met de data en kennis van Ecreation de eerste versie van zijn product, een platform voor digitale klantcommunicatie.

Lees meer 

Chatbot-ontwikkelaar Ecreation naar Watermelon

Watermelon Messenger neemt de grootste chatbot-ontwikkelaar in Nederland Ecreation over. De Utrechtse startup krijgt daarmee in een keer de beschikking over 75.000 chatbots. In augustus lanceert het bedrijf een platform voor digitale klantcommunicatie, gebaseerd op deze technologie.

Lees meer

Pers
Pers

Watermelon op overnamepad in eigen land

Watermelon Messenger lijft chatbot-ontwikkelaar Ecreation in. De Utrechtse startup, die zich specialiseert in het stroomlijnen van digitale klantenservices voor bedrijven, krijgt daarmee in een keer de beschikking over 75.000 geavanceerde chatbots. 

Lees meer

Persverzoeken