Meet the melons!

Brecht van Megen

Customer Succes Manager

Brecht zorgt ervoor dat jullie blij zijn! Ze is dus verantwoordelijk voor al onze klanten. Ze houdt zich bezig met het optimaliseren van de customer journey, de ervaring die jullie hebben met ons systeem en is het eerste aanspreekpunt. Voor vragen of tips, bel Brecht!

Meet the melons!
Meet the melons!

Jolien Verburg

Marketing Manager

Jolien bedenkt de marketing strategie, schrijft de nieuwsbrief, maakt de content voor op social media, is verantwoordelijk voor de website en adverteert. Dus als je de hele dag alleen maar advertenties voorbij ziet komen, dat doet zij! 😉 Jolien zorgt ervoor dat heel Nederland Watermelon kent. Of nog beter: klant wordt.

Jacky Kieffer

Marketing stagiair

Jacky loopt drie maanden stage als Marketeer. Ze bedenkt de leukste social media acties en zet voor ons nieuwe kanalen op. Zo geeft ze een kijkje in de keuken van Watermelon, via Snapchat! Ze volgt de MHBO opleiding Marketing en Communicatie in Utrecht.

Meet the melons!
Meet the melons!

Thijske Noordhoek

HR Officer

Thijske zorgt er als HR Officer voor dat er een optimale werkomgeving bij Watermelon is. Ze houdt zich bezig met recruitment, personeelszaken en finance. Ze zorgt ervoor dat onze openstaande vacatures vervuld worden. Heeft ze je op LinkedIn bekeken? Dan heeft ze misschien wel een oogje op je! 😉

Jarik Oosting

Online Marketeer

Jarik moet ervoor zorgen dat de hele wereld Watermelon kan vinden! En zo te zien is dat in jouw geval gelukt! 😉 Hij houdt zich bezig met de seo strategie en zoekmachine optimalisatie.

Meet the melons!
Meet the melons!

Jeroen Vercauteren

Corporate finance adviseur

Jeroen is namens Introman werkzaam als corporate finance adviseur. Samen met het MT kijkt hij naar de prognoses, cashflow en begeleiden ze overnames. Want een extra paar (ervaren) ogen is dan nooit verkeerd.

Alexander Wijninga

Chief Executive Officer

Alexander is als CEO onze eindbaas. Wat eigenlijk betekent dat hij eindverantwoordelijk is voor Watermelon. Hij is geboren als ondernemer (zeggen ze) en is inmiddels al 5 jaar hard aan het werk om het contact tussen bedrijven en haar klanten te verbeteren. 

Meet the melons!
Meet the melons!

Charl Haas

Chief Creative Officer

Charl is ons creatief geweten. Als CCO combineert hij zijn talent voor ondernemen met creativiteit en design. Hij is verantwoordelijk voor onze brand, alle designs en de user experience van het systeem.

Arvind Jagesser

Chief Technology Officer

Arvind is verantwoordelijk voor de infrastructuur van het platform. Daarnaast stuurt hij zowel het chatbot engineering team als het software engineering team aan. 

Meet the melons!
Meet the melons!

Sjoerd van Dijk

Chief Artificial Intelligence Officer

Sjoerd heeft al sinds 2005 ervaring met chatbots en artificial intelligence. Hij houdt zich als Chief Artificial Intelligence Officer dan ook bezig met de implementatie van AI binnen Watermelon Messenger. En nee, dit typt geen chatbot!

The Rogerz!

Development team

Team Beeproger ontwikkelt voor ons de webapplicatie. We werken nauw samen en zorgen er samen voor dat het systeem goed werkt.

Meet the melons!